SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2: Οι Βοιωτοί άλωσαν το Σεραφείδειο και απέχουν ένα τρίποντο από την άνοδο

ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2: Οι Βοιωτοί άλωσαν το Σεραφείδειο και απέχουν ένα τρίποντο από την άνοδο
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέρασε από το Σεραφείδειο, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ Β' για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs και απέχει ένα τρίποντο μακριά από την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και απέχει ένα τρίποντο μακριά από την άνοδο στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ Β' στο Σεραφείδειο.

Οι Βοιωτοί επικράτησαν χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Τσιριγώτης. Το πρώτο ήταν στο 31ο λεπτό με σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 51ο λεπτό.

Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 38 βαθμούς και η ΑΕΚ Β' παραμένει πέμπτη έχοντας 18. Την επέομενη αγωνιστική παίζει με τον Μακεδονικό στη Λιβαδειά και εκεί θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο. Στο φινάλε αποβλήθηκαν οι Μαχαίρας και Μεχία.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα, Ρουκουνάκης (78′ Πανεράς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ζίνι, Χριστόπουλος.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντε (78′ Χάμοντ), Μεχία, Συμελίδης, Νίκας, Γιαννιώτας (86′ Πολέτο), Τσιριγώτης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου

  • ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2
  • 16:00 Νίκη Βόλου - Μακεδονικός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ