ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το διήμερο του Γένσον στην Αθήνα για την Ένωση

Ο Γενς Γιόνσον
Ο Γενς Γιόνσον AP PHOTO/ARRISON MARINHO

Πού πήγε, τι έκανε και με ποιους μίλησε και θα μιλήσει ο Δανός μέσος, Γενς Γένσον, που ήρθε στην Ελλάδα για να ζυγίσει τις συνθήκες στην ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ προτιμούν να δηλώνουν άγνοια και αυτή είναι μία σεβαστή από μέρους τους επικοινωνιακή πολιτική. Είναι δεδομένο βέβαια ότι είχαν πλήρη εικόνα για την έλευση του Γενς Γένσον στην Αθήνα, ο οποίος αφίχθη την Παρασκευή στην ελληνική πρωτεύουσα με τη σύζυγο και τον ατζέντη του προκειμένου να ζυγίσει τις συνθήκες ενδεχόμενης συνεργασίας του με την ομάδα.

Κατέλυσε σε ξενοδοχείο που συνήθως διαμένουν οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ όταν έρχονται στην Αθήνα για να υπογράψουν, συνέφαγε με ανθρώπους της ομάδας στον Αστέρα Βουλιαγμένης (παρών ασφαλώς ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι) και είχε συνομιλία με τον προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.

Όπως είχατε διαβάσει το πρωί της Παρασκευής, αποκλειστικά στο SPORT24, στην ΑΕΚ είχαν βρει τον τρόπο για να δελεάσουν τον 29χρονο μέσο. Η προσφορά ενός τριετούς συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές στο ένα εκατομμύριο ευρώ δεν θα μπορούσε να περάσει δίχως σκέψη και ψάξιμο από τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του, καθώς τέτοια πρόταση είναι απίθανο να βρει, είτε στην Ισπανία είτε στην Ιταλία, όπου έλεγε ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα χρήματα και η διάρκεια της συνεργασίας που η ΑΕΚ τού προτείνει ήταν τα δύο στοιχεία που τον έφεραν στην Ελλάδα, προφανέστατα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς είχε -και θα έχει επίσης σήμερα- συναντήσεις με διάφορους εξ αυτών, στις οποίες συζητήθηκαν και τα οικονομικά ζητήματα. Ο Δανός θα αποχωρήσει την Κυριακή και την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ θα περιμένει την απάντηση του στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να συνεχίσουν μαζί από την επόμενη σεζόν.

Μετά και την περυσινή αρνητική τροπή που είχε πάρει η ιστορία να τον Ολιβιέ Εντσάμ, στην ΑΕΚ ήθελαν η έλευση του Γένσον να παραμείνει κρυφή ή από τη στιγμή που μαθεύτηκε, να μην σχετιστεί με την ομάδα. Ωστόσο πέραν των δικών μας πληροφοριών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης για το που πήγε και τι έκανε ο Δανός, υπάρχουν και τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του τα οποία μιλούν ξεκάθαρα για το σκοπό της έλευσης του στην Ελλάδα ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να συζητήσει με την ΑΕΚ την πιθανότητα συνεργασίας μαζί της για την επόμενη τριετία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ