ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τους επτά

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τους επτά

Διαβάστε για κάθε ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί για την ΑΕΚ τι ισχύει και τι όχι με βάση τα πιο πρόσφατα report τα οποία βγαίνουν από τα κεντρικά της Ένωσης στο Μαρούσι.

Δεκάδες ονόματα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ σχετικά με το μεταγραφικό πλάνο της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν θέσει βασικές προτεραιότητες στις θέσεις που ψάχνουν να ενισχυθούν οπότε πάνω σε αυτές γίνεται και η "μάχη" της ονοματολογίας.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τώρα μία προς μία τους επτά ποδοσφαιριστές που φέρονται να βρίσκονται ή να βρέθηκαν κάποια στιγμή στο στόχαστρο της ομάδας.

ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ: Ο "παλιός" της σχετικής λίστας κοστολογείται με 10.000.000 ευρώ και στο Μαρούσι διαψεύδουν πως έχουν κάνει πρόταση στην Λας Πάλμας για την απόκτησή του.

ΜΑΪΚΕΛ ΜΕΣΑ: Ο Ισπανός είναι ένας χαφ για τον οποίο έχει κάνει αναφορές ο Μανόλο Χιμένεθ, σημειώνοντας ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία. Ο Μέσα βρίσκεται καιρό στο μυαλό του προπονητή της Ένωσης, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την Λας Πάλμας.

ΜΑΡΚ ΓΚΟΥΑΛ: Προσφάτως, γράφτηκε τ' όνομα και αυτουνού του Ισπανού. Ο Χιμένεθ τον έχει αναφέρει μεταξύ άλλων, ωστόσο μέχρι στιγμής κρούση, λένε στο Μαρούσι, δεν έχει γίνει ακόμα.

ΣΑΜΟΥΕΛ ΟΒΟΥΣΟΥ: Πρόκειται για έναν παίκτη που ακούστηκε στην ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη. Οι πληροφορίες οι φρέσκιες αναφέρουν ότι δεν απασχολεί πλέον.

ΑΛΙΟΥ ΝΤΙΕΝΓΚ: Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθεί την περίπτωσή του από τον Ιανουάριο. Φημολογείται πως έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του, όμως η ομάδα στην οποία ανήκει έχει υποστεί πολλές αλλαγές στον τομέα των τεχνικών διευθυντών και όσες προσπάθειες έχουν γίνει για επικοινωνία κατέληξαν σε... πύργο της Βαβέλ. Πρόσφατη εξέλιξη, πάντως, δεν υπάρχει.

ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ: Η ΑΕΚ αναμένεται να περιμένει την Άντερλεχτ μέχρι οι Βέλγοι να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Δεν αποκλείονται εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών για να μάθουν στην Ένωση πόσο εφικτή είναι η επιστροφή του Βόσνιου.

Ο ίδιος έχει πει στους "μοβ" ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα που στέφθηκε πρωταθλητής, διότι στα μέρη πιστεύει είναι η καλύτερη επιλογή για restart, μετά τα όσα πέρασε αγωνιστικά και στην προσωπική του ζωή.

ΝΤΑΡΟΥΙΝ ΜΑΤΣΙΣ: Είναι μία περίπτωση που αρχίζει να χαμηλώνει έστω και πρόκειται για βασική επιλογή της ΑΕΚ στα εξτρέμ. Στο Sport24.gr είχατε διαβάσει ότι η Ουντινέζε τον θέλει πίσω και εκτός αυτού, φαίνεται ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στην Ισπανία.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ