ΑΕΚ

ΑΕΚ: Και ο Μέσα της Λας Πάλμας στα υπόψιν

ΑΕΚ: Και ο Μέσα της Λας Πάλμας στα υπόψιν

Ένας παίκτης που ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να έχει μαζί του στην Λας Πάλμας φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου στη λίστα του Ισπανού τεχνικού, αρά και της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ισπανία για διακοπές και δεν αποκλείεται να "τρέξει" και ο ίδιος κάποια από τ' ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει προκύψει ένα σενάριο που θέλει τον Ισπανό τεχνικό να ελέγχει την περίπτωση του Μάικελ Μέσα.

Ο Μέσα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει γράψει φέτος με την Λας Πάλμας: 26 συμμετοχές με 5 γκολ και μία ασίστ. Στα Κανάρια πήγε κατόπιν απόφασης του Χιμένεθ, όταν ο νυν προπονητής της Ένωσης ηγούταν της "Ουνιόν". Η μεταγραφή του από την Ταραγόνα κόστισε 700.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ένας δύσκολος στις διαπραγματεύσεις άνθρωπος, είχε αναφερθεί σ' εκείνον λέγοντας τα εξής: "Πώς μπορούμε να μην υπολογίζουμε σε αυτόν (σ.σ. Μέσα) εφόσον κάναμε επένδυση για να τον φέρουμε, πληρώσαμε τη μεταγραφή του και του κάναμε ένα μακράς διάρκειας συμβόλαιο;"

Να σημειωθεί επίσης ότι ο 28χρονος, Μέσα εμφανίζεται να συνεργάζεται με το ίδιο γραφείο ατζέντηδων που διαχειριζόταν τα δικαιώματα του Μανόλο Χιμένεθ, του Ντάργουιν Ματσίς, αλλά και των Κάνιας - Κρέσπο του ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ