ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό INTIME

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής.

Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Η ολοκλήρωση της χρονιάς που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν, προκάλεσε εξελίξεις στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" κι έτσι ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αποχωρεί από το σύλλογο.

Η οριστικοποίηση της εξέλιξης έγινε με την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ομάδας το πρωί της Παρασκευής, η οποία αναμένεται να φέρει κι άλλες εξελίξεις.

Ο Μπρούνο Άλβες αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα, ενώ θα έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος αναβαθμίζεται σε θέση κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, το όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παίζει δυνατά για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, όπως αποκάλυψε το SPORT24.

Ο Παπαδημητρίου εντάχθηκε στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2021 και δύο μήνες αργότερα ανέλαβε επίσημα τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ