ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πιθανή η αναβάθμιση του Γεωργέα

Ο Νίκος Γεωργέας
Ο Νίκος Γεωργέας EUROKINISSI SPORTS

Ο νυν υπεύθυνος για τη λειτουργία των Ακαδημιών, Νίκος Γεωργέας, είναι αρκετά πιθανό να αναλάβει πόστο στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, με δραστηριοποίηση στα Σπάτα.

Ο αγαπημένος "Φούλης" των οπαδών της ΑΕΚ, ο άλλοτε δεξιός μπακ της ομάδας, Νίκος Γεωργέας, είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ένωση τα τελευταία επτά χρόνια, με αθόρυβο τρόπο αλλά και επιτυχημένη πορεία.

Όταν εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο το 2015 σε ηλικία 38 ετών, ανέλαβε το πόστο του υπεύθυνου λειτουργίας της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και ολοκλήρωσε πλέον την έβδομη σεζόν του σε αυτή τη θέση. Ίσως πλέον να ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για αναβάθμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο επί 14 χρόνια παίκτης ΑΕΚ, με θητεία επίσης στη Γ' και στη Β' Εθνική, είναι ένας από τους ανθρώπους που ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκέφτεται για τη θέση του team manager, η οποία 'χήρεψε' μετά την αποχώρηση του Βασίλη Δημητριάδη από το συγκεκριμένο πόστο.

Ο Γεωργέας εντάχθηκε ως ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, στις αρχές του 2001 από την ομάδα της Καλαμάτα και αγωνίστηκε με αυτήν στα γήπεδα της Α' Εθνικής για σχεδόν μία δωδεκαετία (έως το καλοκαίρι 2012). Με τους "κιτρινόμαυρους" έχει κατακτήσει δύο κύπελλα Ελλάδας, (2001-02 και 2010-11). Έκλεισε την καριέρα του στην Ένωση, τη σεζόν της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ