ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης εν αναμονή εξελίξεων

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/05) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εν αναμονή των αποφάσεών του που αφορούν στο οργανόγραμμα του συλλόγου.

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση των αποφάσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ό,τι αφορά στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/05) στα γραφεία της ΠΑΕ, το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να προκύψουν εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τις αλλαγές να είναι σημαντικές σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα, ο Μπρούνο Άλβες αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα, ενώ θα έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος αναβαθμίζεται σε θέση κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, το όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παίζει δυνατά για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, όπως αποκάλυψε το SPORT24.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στο ρόλο του επικεφαλής των Ακαδημιών, με τον Παναγιώτη Κονέ να διατηρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ