ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε λευκό κλοιό τα Σπάτα, προσπάθειες για προπόνηση την Τετάρτη

ΑΕΚ: Σε λευκό κλοιό τα Σπάτα, προσπάθειες για προπόνηση την Τετάρτη
FB/AEK.FC.OFFICIAL

Η εικόνα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Σπάτων παραμένει λευκή, αν και γίνονται προσπάθειες ώστε να καθαριστεί απ' το χιόνι ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας, ώστε να διεξαχθεί η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, ωστόσο οι παίκτες της Ένωσης θα έπρεπε να κάνουν προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Βόλο στη Super League Interwtten.

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" είχε διαφορετική άποψη και εδώ και δύο μέρες έχει ντύσει στα λευκά τις προπονητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα. Τη Δευτέρα μάλιστα ταλαιπώρησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί για προπόνηση, όμως εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Την Τρίτη δόθηκε ρεπό, αφού ήταν αδύνατη η προπόνηση λόγω του χιονιού αρκετών πόντων που είχε καλύψει όλη την επιφάνεια της περιοχής και καθιστούσε δύσκολη ακόμα και την πρόσβαση.

Παρ' όλα αυτά, γίνονται προσπάθειες ώστε την Τετάρτη να έχει καθαριστεί το μεγαλύτερο μέρος του χώρου, ώστε να διεξαχθεί κανονικά η προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 13:00.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ