ΑΕΚ

ΑΕΚ: Όλοι στην Ένωση περιμένουν τον Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Κρίσιμες ώρες στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση με την πίεση που ασκούν οι οπαδοί.

Ώρες κρίσιμες, στιγμές που απαιτούν άμεσες αποφάσεις. Η πίεση που άσκησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, απαιτώντας την παραίτηση όλων των στελεχών της ΠΑΕ, φέρνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη μπροστά στη μεγάλη ανάγκη να βρει τον τρόπο ώστε η κατάσταση να εξομαλυνθεί.

Ο κόμπος των συνεχόμενων αγωνιστικών αποτυχιών έφτασε στο χτένι και ήρθε μία αντίδραση που λίγοι προέβλεπαν έως και χθες. Μία απαίτηση με πολύ ξεκάθαρη στάση από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών την οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πρέπει να ζυγίσει και να αποφανθεί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για εκείνον να αποφασίσει ότι θα δεχθεί τις παραιτήσεις όλων των στελεχών του, εφόσον αυτές του κατατεθούν.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν τα πρόσωπα τα οποία καλούνται να υποβάλουν μέχρι το βράδυ τις παραιτήσεις τους και να μην μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης, όπως οι οπαδοί απαίτησαν, θα το κάνουν κιόλας. Ούτε επίσης είναι απαραίτητο ότι ο Μελισσανίδης θα τις αποδεχθεί παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί πίεσαν τα στελέχη να επιμείνουν σε αυτές ό,τι κι αν εκείνος τους πει.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι και εκείνοι περιμένουν ένα στίγμα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Περιμένουν ξεκάθαρα να λάβουν ένα φύλλο πορείας για την επόμενη ημέρα τους στον οργανισμό, ενδεχομένως και μία δημόσια τοποθέτηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ώστε να αποφευχθούν περισσότερες εντάσεις και αντιδράσεις στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή κυριαρχούν δύο τάσεις.

Η μία αφορά στην πλήρη αναδιοργάνωση της εταιρείας αλλά με τον τρόπο που εκείνος θα επιλέξει και όχι με αυτόν που του υποδεικνύουν οι οπαδοί, δηλαδή με την απομάκρυνση όλων των προσώπων που κατέχουν σημαντικές θέσεις στην εταιρεία.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τη διατήρηση της ίδιας κατάστασης και εκείνον να ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί κάποιος να του υποδείξει τι ακριβώς θα αποφασίσει για την ΠΑΕ. Μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ