ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι σκέψεις για αλλαγή στελέχους και ο Μπρούνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Μπρούνο Άλβες στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Βουβαμάρα επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και όλοι περιμένουν στίγμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τι ισχύει για τα στελέχη και η πιθανή ενεργοποίηση του Μπρούνο Άλβες.

Έως και το 78ο λεπτό του αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, όλοι στην ΑΕΚ πίστεψαν ότι η ομάδα θα εισέλθει σε φάση ομαλοποίησης, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τρόπος, ωστόσο, με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από το δικαίωμα συμμετοχής στο Europa Conference League δημιούργησε μια αλληλουχία αντιδράσεων από τη μεριά των οπαδών κι ενώ αύριο υπάρχει το τελευταίο ματς των play offs στο Ολυμπιακό Στάδιο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έως και αυτές τις ώρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε δώσει εντός της ΠΑΕ στίγμα για τις προθέσεις του. Σκέψεις για αλλαγές στελεχών και ρόλων, έκανε και πριν από την καταστροφική αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, για παράδειγμα αναλογιζόταν αν θα έπρεπε να διατηρήσει τον Παναγιώτη Κονέ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή ή να τον μονιμοποιήσει στο ρόλο του αποχωρήσαντος, Βασίλη Δημητριάδη, δηλαδή κοντά στα αποδυτήρια και στους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσε να είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, εξέταζε το ενδεχόμενο ενεργοποίησης νέων στελεχών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Μπρούνο Άλβες, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να πάρει πόστο στην ΑΕΚ σταματώντας το ποδόσφαιρο. Συζήτηση μαζί του δεδομένα έχει υπάρξει και ο Πορτογάλος περιμένει στο ακουστικό του για να ενημερωθεί αν προσλαμβάνεται. Κι αν αυτό συμβεί, ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι αυτές τις ημέρες χαοτική, ωστόσο παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν σε αυτή την κατάσταση εξέφρασαν σκέψεις και διαθέσεις οικειοθελούς αποχώρησης, ουδείς έως σήμερα έχει παραιτηθεί. Άπαντες περιμένουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις τελικές αποφάσεις του, από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σαρωτικές αλλαγές, ίσως όμως και τίποτα ή... σχεδόν τίποτα.

Αυτός που λογικά δείχνει να είναι πιο ασφαλής -μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια- στο πόστο του, είναι ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου και τούτο περισσότερο οφείλεται στο ότι είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα τον Ματίας Αλμέιδα και αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ προπονητή και διοίκησης.

Πρωτοστάτησε στην επιλογή του Αργεντινού και τη συμφωνία μαζί του και δεν είναι μια απλή απόφαση να παραδώσει το πόστο του σε κάποιον άλλον, όταν μάλιστα έχουν γίνει ήδη συζητήσεις μαζί του, μεταγραφικού περιεχομένου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ