ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Κρίστιτσιτς χαρίζει τις 600.000 για να μείνει ελεύθερος σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Νέναντ Κρίστισιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νέναντ Κρίστισιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Νέναντ Κρίστισιτς θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στη Σερβία αυτό το καλοκαίρι, όντας διατεθειμένος να χαρίσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του.

Ο Κρίστισιτς επιθυμεί να επαναναπατριστεί για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα και για την επιθυμία του 30χρονου Σέρβου χαφ σας είχε μιλήσει το SPORT24. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας "zurnal.rs", προτίθεται να χαρίσει χρήματα στην ΑΕΚ.

Η Ένωση δεν του οφείλει ευρώ, απλά σε περίπτωση που μείνει τελικά ελεύθερος, θα γλιτώσει και τις 600 χιλιάδες ευρώ που προβλέπεται στον τελευταίο χρόνο του Σέρβου χαφ. Φυσικά οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν σε ένα μικρότερο ποσό, κάτι για το οποίο είναι θετικός ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Άλλωστε, η άρνηση του Κρίστισιτς να μεταβεί στο Πήλιο με την υπόλοιπη ομάδα ήταν κάτι από το οποίο η ομάδα μπορούσε να επωφεληθεί και να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού. Παρόλα αυτά επέλεξε να μην τραβήξει το θέμα στα άκρα.

Ο Μιλόγεβιτς προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, ποντάροντας στην κοινή καταγωγή και το γεγονός ότι έχουν συνυπάρξει στον Ερυθρό Αστέρα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ήρθε στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί για τον 30χρονο χαφ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν προτίθεται να δώσει χρήματα στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ