ΑΕΚ

AEK: Σε ανοικτή διαπραγμάτευση με Ερυθρό Αστέρα για Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς, ήρθε στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ τη μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ωστόσο για την ώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία.

Δημοσίευμα στη Σερβία και συγκεκριμένα της σέρβικης ιστοσελίδας "sportske.net" αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς, ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Νέναντ Κρίστισιτς.

Ο Σέρβος μέσος είναι γνωστό εδώ και καιρό οτί επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία, καθώς οι Σέρβοι επιθυμούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, άνευ αντιτίμου, κάτι που βρίσκει κάθετα αρνητικούς τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να αποχώρησει ο Κρίστιτσις με την Ένωση να παίρνει κάποιον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Σερβίας (ως έμψυχο αντάλλαγμα). Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είχε πέσει το όνομα του Γκόμπελιτς, αλλά δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ