ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Γκόμπελιτς

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς
Ο Μάρκο Γκόμπελιτς © 2018 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Σέρβος δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκόμπελιτς, τέθηκε στα υπόψιν του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ως αντάλλαγμα για την μεταπήδηση του Νέναντ Κρστίτσιτς που θέλει διακαώς η σερβική ομάδα.

Αβέρτα ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας στην ΑΕΚ, προκειμένου να την πείσει να της παραχωρήσει τον διεθνή μέσο Νέναντ Κρστίτσιτς, δίχως οικονομικά ανταλλάγματα.

Έτσι, όπως γράφτηκε στη Σερβία, μετά την πρόταση που έγινε για να πάρει η Ένωση τον Γκαμπονέζο επιθετικό χαφ Ντελόρ Κανγκά -ο οποίος ωστόσο ουδόλως την απασχόλησε- ο Αστέρας επανήλθε βάζοντας στο τραπέζι το όνου του 28χρονου δεξιού μπακ, Μάρκο Γκόμπελιτς.

Ο δυναμικός ακραίος μπακ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 40 συμμετοχές στις υποχρεώσεις του Αστέρα στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη. Όλες του οι σεζόν από το 2017 που αποκτήθηκε από την Νάπρεντακ έως και φέτος σήμερα ήταν πλήρεις συμμετοχών καθώς μέτρησε 36 την πρώτη 32 την δεύτερη και 36 την τρίτη.

Αυτός που θα αποφασίσει για τον παίκτη είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει καλά καθώς είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του τότε από τη σερβική ομάδα. Βέβαια η ΑΕΚ θα πρέπει να δει και πως θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταντσένκο αρχικά και ίσως του Μπακάκη στη συνέχεια.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ