ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Κρίστιτσιτς φεύγει από τώρα

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρελθόν για την ΑΕΚ θα αποτελέσει σύντομα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, αφού και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να μη συνεχίσουν τη νέα σεζόν.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην εξαντλήσουν το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το 2019 και λήγει το 2022. Ο Σέρβος μέσος θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα και αυτό που αναζητείται είναι η φόρμουλα με την οποία θα επέλθει αυτό το "διαζύγιο".

Ο Σέρβος μέσος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του αλλού και πιο συγκεκριμένα πίσω στην πατρίδα του, στον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο πήρε μεταγραφή στην Ένωση.

Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν δαπανήσει 500.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2019 για να αποκτήσουν τον Σέρβο αρχηγό του Αστέρα, ο οποίος έμενε ελεύθερος στο τέλος εκείνης της σεζόν, με συνέπεια να εξετάζουν μεθόδους ώστε να πάρουν πίσω έστω ορισμένα από τα χρήματα που έδωσαν, ειδικά αν τελικά ο Κρίστιτσιτς καταλήξει πίσω στη σερβική ομάδα.

Στο τραπέζι βρίσκεται και το σενάριο της λύσης του συμβολαίου, είτε με αποζημίωση στον παίκτη είτε χωρίς, κάτι που δεν αποκλείεται να το δεχθεί ο 30χρονος κεντρικός μέσος, λόγω της σφοδρής επιθυμίας του να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του. Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται από την ΑΕΚ λόγω και της αφαίρεσης από το μισθολογικό κόστος της νέας σεζόν ενός συμβολαίου ύψους 600.000, αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του παίκτη και τη μέχρι στιγμής προσφορά του.

Στις 2,5 σεζόν που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο Κρίστιτσιτς αγωνίστηκε σε 94 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων (6.959 λεπτά), σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ