ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υποψήφιος για το δεξί άκρο ο Νάνου

Ο Νάνου στην αναμέτρηση της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League
Ο Νάνου στην αναμέτρηση της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League © 2020 THANASSIS STAVRAKIS / ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου δεξιού μπακ της Πόρτο, Νάνου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "δράκους" μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στην ΑΕΚ προχωράνε γοργά τη στελέχωση του ρόστερ με την ενίσχυση των ποδοσφαιριστών, αλλά και την αποχώρηση ορισμένων που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Η ΑΕΚ εξετάζεται η περίπτωση του 27χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ της Πόρτο

Ως προς το κομμάτι της ενίσχυσης, στην ΑΕΚ εξετάζεται η περίπτωση του 27χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ της Πόρτο, Νάνου, παρά την πολυκοσμία που υπάρχει στο ρόστερ της Ένωσης στη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "δράκους" μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Εκτός από την Πόρτο έχει αγωνιστεί και στις Μαριτίμο και Μπέιρα Μαρ

Φέτος ο Νάνου αγωνίστηκε 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, οι 15 εκ των οποίων ήταν για το πρωτάθλημα. Σε μια εξ αυτών, κόντρα στην Μπελενένσες, υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι, ο οποίος του προκάλεσε εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό. Εκτός από την Πόρτο έχει αγωνιστεί και στις Μαριτίμο και Μπέιρα Μαρ.

Photo Credits: © 2020 Thanassis Stavrakis / Associated Press

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ