ΠΟΡΤΟ

Ανακοίνωση της Πόρτο για Νάνου: "Εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμός νωτιαίου μυελού"

Ανακοίνωση της Πόρτο για Νάνου: "Εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμός νωτιαίου μυελού"

Ο Νάνου υπέστη εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού στον αγώνα με τη Μπελενένσες, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πόρτο. Ο άτυχος αμυντικός θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι νεωτέρας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του ακραίου αμυντικού της Πόρτο, Νάνου, επισκίασε την αναμέτρηση (0-0) των Δράκων με τη Μπελενένσες, για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που έχασε αρχικά τις αισθήσεις του κατά τη σύγκρουση στο 85' με τον Κρίτσιουκ και τις οποίες ανέκτησε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχε απώλεια μνήμης.

Η Πόρτο, εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για τον άτυχο αμυντικό, αναφέροντας τα εξής: "Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση και έχει ήδη προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο S. Francisco Xavier δεν έδειξαν αλλαγές στην κλινική σοβαρότητα. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται στο νοσοκομείο".

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή, κάνοντας λόγο για ληστεία, για το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι στη φάση.

Συγκεκριμένα, είπε: "Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα ειλικρινά που δεν καταλαβαίνω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λένε πως είναι το ίδιο, αλλά είναι χειρότερο για μια ομάδα που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς σ' έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πώς γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. Είναι αδιανόητο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Είδα μια διαιτησία που δεν θυμάμαι άλλη φορά. Σε ποιο σημείο έρχεται να διαιτητεύσει ένας διαιτητής που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι καθοριστική για τον τίτλο; Υπήρχαν παίκτες που σε τρεις διαφορετικές φάσεις έπρεπε να αποβληθούν. Έχω παίκτες που είναι θυμωμένοι. Το πέναλτι είναι πέναλτι οπουδήποτε στον κόσμο. Σήμερα εδώ μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν. Αναζητήσαμε το αποτέλεσμα. Θεωρήσαμε το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ θα είναι διαφορετικό. Η Μπελενένσες έπαιξε όσο καλή άμυνα μπορούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ