ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σοκαριστικός τραυματισμός του Νάνου στο Μπελενένσες - Πόρτο

Σοκαριστικός τραυματισμός του Νάνου στο Μπελενένσες - Πόρτο

Ο μπακ της Πόρτο, Νάνου, είχε σοκαριστικό τραυματισμό στο 85' του αγώνα με τη Μπελενένσες, χάνοντας αρχικά τις αισθήσεις του. Έκλαιγε ο Πέπε, μπήκε ασθενοφόρο στο γήπεδο, παγωμάρα συμπαικτών και αντιπάλων, διεκόπη για έντεκα λεπτά το ματς.

Στο 85' του αγώνα Μπελενένσες - Πόρτο για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο μπακ των φιλοξενούμενων Νάνου συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Κρίτσιουκ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των Δράκων από τη Γουινέα Μπισάου έχασε αρχικά τις αισθήσεις του, προκαλώντας παγωμάρα σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο στόπερ της Πόρτο, Πέπε, αφού ζητούσε εσπευσμένα ασθενοφόρο, έβαλε τα κλάματα.

Σοκαριστικός τραυματισμός του Νάνου στο Μπελενένσες - Πόρτο

Γιατροί έσπευσαν άμεσα δίπλα στον άτυχο ακραίο αμυντικό και λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ακόμα και ο Κρίτσιουκ με τον οποίο έγινε η σύγκρουση, και ο οποίος έβαλε πάγο στο κεφάλι, ήταν σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Νάνου.

To παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε μετά από έντεκα λεπτά και ολοκληρώθηκε στο 0-0, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά σε αυτό που προηγήθηκε.

Όταν πια ο Νάνου έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφόρο είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο Πέπε ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα: "Εύχομαι στον Νάνου ταχεία αννάρωση. Οι γιατροί στο ασθενοφόρο μου είπαν ότι είναι καλά, ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ