ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές

Ο Εμάνουελ Ινσούα
Ο Εμάνουελ Ινσούα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και εκτός από την πρόσληψη τεχνικού, στην Ένωση ασχολούνται και με το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια στις μεταγραφικές ενισχύσεις.

Στην ΑΕΚ εκτός από το θέμα του προπονητή, το οποίο αναμένεται να κλείσει το επόμενο διάστημα, με τους Ρεμπρόφ και Μιλόγεβιτς να είναι αυτοί που απασχολούν τους κιτρινόμαυρους, ασχολούνται και με το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αναφορικά με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ή δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα, ακόμα και την έλευση νέου τεχνικού.

Στην Ένωση έχουν δώσει ξεκάθαρη οδηγία στους εκπροσώπους του Χνιντ να βρει ομάδα, καθώς ο Τυνήσιος στόπερ δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων της Ένωσης, ενώ η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή και με την Αλντόβισι, στην οποία αγωνίζεται ο Ινσουά ως δανεικός, προκειμένου να μάθουν αν σκέφτονται οι Αργεντίνοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του. Ακόμα και αν αυτή δεν ενεργοποιηθεί, ο Ινσούα θα έρθει για να ξαναφύγει, μια και δεν μπόρεσε ποτέ στην ΑΕΚ τα αναμενόμενα.

Από εκεί και πέρα, η ίδια οδηγία έχει δοθεί και στους εκπροσώπους του Σιμάο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Μορεϊρένσε. Ο Σιμάο δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ενώ η Ένωση τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από την Ανβτέρπ, έναντι 400 χιλιάδων ευρώ. Όσον αφορά τον Ντέλετιτς, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία, ενώ είναι άγνωστο με ποια μορφή θα γίνει (νέος δανεισμός ή παραχώρηση με κανονική μεταγραφή).

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Σπέτσια έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου να καταβάλλει τις 600 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Βέρντε, με βάση τα όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες το προηγούμενο καλοκαίρι.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΕΝΤΕΛΤΣΙΑΡΟΥ

Ο Νεντελτσιάρου είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που υπολογίζεται από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ένωση.

Ο Ρουμάνος στόπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ούφα, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι της Ένωσης. Στην ΑΕΚ δεν καίγονται να τον παραχωρήσουν, όμως αν φτάσει μια καλή οικονομικά πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει παρελθόν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Ρουμάνο διεθνή.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΒΑΡΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ και ο λόγος είναι ότι o 23χρονος στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten κόντρα στον Άρη.

Συγκεκριμένα, έχει "πειραχθεί" ο οπίσθιος χιαστός στο αριστερό του γόνατο. Ο διεθνής στόπερ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμος για την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Ένωσης, ενόψει της νέας χρονιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ