ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο χέρι της ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα © 2018 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές της με τον Σέρβο τεχνικό Βλάνταν Μιλόγεβιτς και εξαρτάται από την τελική απόφαση της για το αν θα είναι ο επόμενος προπονητής της.

Κάτι παραπάνω από μία εναλλακτική λύση είναι πλέον ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην επαφή που υπήρξε μαζί του προέκυψε και πλήρης ταύτιση απόψεων σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από εκείνον. Οι δύο πλευρές θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχουν έρθει σε μία προφορική συμφωνία, υφίσταται ταύτιση απόψεων για το project που πρέπει να ακολουθηθεί καθώς και τις απολαβές που θα έχει εφόσον καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, η ΑΕΚ εξακολουθεί να περιμένει την ανατροπή με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ίσως σε αυτή την ιστορία να παίζει το ρόλο του και το γεγονός ότι δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από την ουγγρική Φερεντσβάρος, καθώς υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να λυθούν ώστε εκείνος να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα της καριέρας του. Εξακολουθεί πάντως να υφίσταται η ρευστότητα σε αυτή την υπόθεση όπως επίσης και η πίεση του χρόνου για την πλευρά της ΑΕΚ καθώς βιάζεται και επιθυμεί να κλείσει το θέμα του προπονητή έως το τέλος του μήνα.

Συμπερασματικά πάντως, ο Μιλόγεβιτς είναι μία επιλογή η οποία έχει προχωρήσει σε τελικό στάδιο και εξαρτάται πλέον καθαρά από την Ένωση αν θα την ενεργοποιήσει. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι υπάρχει η παράμετρος Ρεμπρόφ στη μέση, αλλά δεδομένα η ΑΕΚ δεν θα έφτανε στο σημείο να προχωρήσει την κουβέντα τόσο πολύ μαζί του αν δεν είχε και την εικόνα ότι η υπόθεση του Ουκρανού έχει δυσκολέψει.

Όσον αφορά σε άλλες περιπτώσεις τεχνικών που είχαν εξεταστεί, θα πρέπει να είναι πολύ λίγες πιθανότητες να δούμε κάποια τρομερή ανατροπή με προπονητή που δεν γνωρίζουμε και έχουν υπάρξει επαφές σε τόσο προχωρημένο στάδιο.

Θα ήταν πολύ παράτολμο να υποστηρίξει κάποιος ότι έχει δουλευτεί τόσο πολύ μία τρίτη περίπτωση, σε σημείο δηλαδή πού να μιλάμε για σχεδόν κλεισμένο προπονητή. Πάντως ο Γιάννης Παπαδημητρίου αποδεικνύεται αρκετά δραστήριος, οπότε είναι καλό μία πισινή, να την κρατάμε για όλα.

Photo credits: © 2018 Jon Super/Associated Press

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ