ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μεγάλη ζήτηση για τα κουταβάκια προς υιοθεσία, ενδιαφέρον και από παίκτες της Ένωσης

Οι παίκτες της ΑΕΚ με τα κουταβάκια προς υιοθεσία
Οι παίκτες της ΑΕΚ με τα κουταβάκια προς υιοθεσία PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τα κουταβάκια προς υιοθεσία είχαν μεγάλη ζήτηση, κάτι που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των ιθυνόντων της Ένωσης. Ζήτησαν και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν κουταβάκια υπό την επιμέλειά τους.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο ένα από τα στιγμιότυπα της συνάντησης είναι η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τα κουταβάκια προς υιοθεσία.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν με οκτώ κουταβάκια προς υιοθεσία σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό "Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου".

Η κίνηση της ΑΕΚ είχε μεγάλο αντίκτυπο, καθώς έχουν γίνει ήδη πολλές προτάσεις προς υιοθεσία στη σελίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, οι οποίες εξετάζονται για το αν πληρούν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η υιοθεσία.

Μάλιστα έχουν ενδιαφερθεί και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, ωστόσο και για τους ίδιους ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις, προκειμένου να αναλάβουν την επιμέλειά τους. Φυσικά η δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν σταματάει εδώ, καθώς η Ένωση θα συνεχίσει να ευαισθητοποιεί με τις δράσεις το κοινό για τα κουτάβια προς υιοθεσία.

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ