ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Άμραμπατ στα άκρα της επίθεσης η ενδεκάδα για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άμραμπατ σε αγώνα της ΑΕΚ
Ο Άμραμπατ σε αγώνα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Νορντίν Άμραμπατ βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24), αντί του Λιβάι Γκαρσία που προτιμήθηκε πριν από μια βδομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (27/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Αργύρη Γιαννίκη να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Ενωσης σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτή αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Νορντίν Άμραμπατ να παίρνει τη θέση του Λιβάι Γκαρσία στο 4-2-3-1 που επέλεξε για ακόμη έναν αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μισελέν, Μήτογλου, Βράνιες, Σιμάνσκι, Σιμόνες, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Περέα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ