ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με αλλαγές, μεταγραφές και μόνο στόχο την πρόκριση

Οι Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες
Οι Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ρίχνει στη μάχη όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλάζει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στη Βέλεζ, με στόχο την ανατροπή που θα δώσει στην ΑΕΚ την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (29/07, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD) τη Βέλεζ Μόσταρ στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 και θέλει να κάνει την ανατροπή που θα της δώσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, δήλωσε πως η ομάδα του θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως η "κιτρινόμαυρη" ενδεκάδα θα διαφοροποιηθεί σημαντικά και δεν αποκλείεται να είναι αλλαγμένη κατά τα 6/11 σε σχέση με την αναμέτρηση του Σαράγεβο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως τονίσαμε από την περασμένη Κυριακή, ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει να ρίξει στη... μάχη όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα του, σε θέσεις-κλειδιά.

Ο Στάνκοβιτς δίνει σιγουριά, ο Βράνιες "δένει" την άμυνα

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με διάταξη 4-3-3. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στη θέση του Παναγιώτη Τσιντώτα που δεν εμπνέει σιγουριά, ενώ ο Όγκνιεν Βράνιες θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Γιώργου Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, αντί του Στράτου Σβάρνα.

Στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ στα αριστερά ο Μάριο Μιτάι έχει περισσότερες πιθανότητες να αρχίσει βασικός, ύστερα κι από την απογοητευτική παρουσία του Έλντερ Λόπες στο πρώτο ματς. Από εκεί και πέρα, ο Νταμιέν Λε Ταλέκ θα προτιμηθεί στο "6", με τον Γεβγέν Σάκχοφ να μένει στον πάγκο, ενώ οι Πέτρος Μάνταλος και Νταμιάν Σιμάνσκι θα έχουν το ρόλο των εσωτερικών χαφ, σε μία λογική ανάποδου τρίγωνου.

Προβάδισμα Αραούχο για την κορυφή

Στην επίθεση, ο Μιλόγεβιτς δοκίμασε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, παρά την πολύ καλή εικόνα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος, πέρα από το γκολ, ήταν γενικότερα ο πιο απειλητικός παίκτης της ΑΕΚ στην πρώτη αναμέτρηση.

Στα άκρα, ο Λιβάι Γκαρσία είναι... αναντικατάστατος στα δεξιά, ενώ στα αριστερά ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δείχνει να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ανσαριφάρντ, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν οι τραυματίες, Κώστας Γαλανόπουλος, Ζίγκα Λάτσι, καθώς κι ο Όλεγκ Νταντσένκο που αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ