ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή για τη Βελέζ

Ο Σέρχιο Αραούχο στην προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τη Βελέζ | 27 Ιουλίου 2021
Ο Σέρχιο Αραούχο στην προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τη Βελέζ | 27 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης (29/7) με τη Βελέζ με τον Σέρβο τεχνικό να παίρνει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με ένα απρόοπτο την προετοιμασία της για το ματς της Πέμπτης (29/7) με τη Βελέζ (21:00, COSMOTE TV) όπου θα πρέπει να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο Europa Conference League. Συγκεκριμένα ο Νταντσένκο ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει και εκτός αποστολής.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, ο Μιλόγεβιτς πήρε στην αποστολή τους Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ οι οποίοι αναμένεται και να ξεκινήσουν. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τη Βελέζ Μόσταρ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης".

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ