ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λευκός καπνός για Ινσούα, ανοιχτό του Μπακάκη

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ
Ο Εμάνουελ Ινσούα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρήκε την άκρη με τον Αργεντινό Εμανουέλ Ινσούα για τη μεταπήδησή του στη Βελέζ Σάρσφιλντ και πλέον αναζητεί τη λύση με το θέμα του Μιχάλη Μπακάκη.

Νωρίτερα σήμερα (19/1), διαβάσατε στο SPORT24 για τα ανοιχτά ζητήματα με τους Εμάνουελ Ινσούα και Μιχάλη Μπακάκη, με τους οποίους η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τρόπο για να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η "χρυσή τομή" με τον Αργεντινό μπακ βρέθηκε και εκείνος θα μετακομίσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ οι ανακοινώσεις δεν είναι μακριά (ίσως να συμβεί αύριο ή ακόμα και σήμερα). Πρόκειται για μια καλή εξέλιξη για την ομάδα, καθώς απαγκιστρώνεται από ένα συμβόλαιο το οποίο της κόστιζε 400.000 ευρώ ετησίως.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ της ομάδας, Μιχάλη Μπακάκη. Αναζητείται από κοινού με τον ποδοσφαιριστή ο τρόπος να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, κάτι που τόσο ο δεθνής μπακ, όσο και η ΑΕΚ, θα ήθελαν να συμβεί για ομάδα του εξωτερικού. Ακούγονται διάφορα για συλλόγους της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικό. Ανοιχτή είναι και η περίπτωση δανεισμού του σε άλλο σύλλογο της Ελλάδας (π.χ. Λαμία ή κάπου αλλού), ωστόσο δεν είναι προτεραιότητα.

Να θυμίσουμε ότι η Ένωση κατάφερε να απεμπλακεί και από το συμβόλαιο του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζόρια, ενώ άλλη μια -μικρής σημασίας πάντως- εκκρεμότητα αφορά στον Πέταρ Καρακλάγιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2020, όμως παραμένει στο δυναμικό της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ