ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η δυσκολία εύρεσης του ''κασκαντέρ'' και τι ισχύει με Φαν Σιπ

Ομαδική φωτογραφία των παικτών της ΑΕΚ για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ανσαριφάρντ
Ομαδική φωτογραφία των παικτών της ΑΕΚ για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ανσαριφάρντ INTIME

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Αργύρη Γιαννίκη, όμως δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του. Τι ισχύει με Φαν Σιπ.

Από χθες το απόγευμα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιχειρούν να βρουν τη δίοδο ''απεγκλωβισμού'' από τον Αργύρη Γιαννίκη, με τρόπο που θα εξασφαλίζει μια προπονητική ομαλότητα έως το τέλος της σεζόν. Όπως αποκάλυψε σήμερα το SPORT24, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να βρει λύση, έχοντας διάφορες περιπτώσεις προπονητών να τον απασχολούν. Το πρόβλημα είναι ότι έως τώρα, δεν έχει βρεθεί αυτός που θα πει ναι στο ρόλο του ''κασκαντέρ''.

Τα τελευταία χρόνια, ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ αυτός που ερχόταν στα μισά της σεζόν για να μαζέψει το χάος των προηγούμενων. Τώρα δεν είναι διαθέσιμος ούτε αυτός. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε αδιέξοδο, καθώς ούτε περιπτώσεις τεχνικών όπως ο Μάντζιος ή ο Δέλλας 'ψήνονται'' ιδιαίτερα με την προοπτική του υπηρεσιακού για 12 παιχνίδια.

Οπότε η πιθανότητα να είναι και αύριο στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ (02/02, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), οι Αργύρης Γιαννίκης, είναι απόλυτα υπαρκτή. Ο Ολλανδός Τζον Φαν Σιπ, είναι αυτός που θέλει να αναλάβει, αλλά με ορίζοντα συνέχισης της συνεργασίας το καλοκαίρι. Όταν του προτάθηκε προ εβδομάδων η θέση για 6 μήνες, δεν μπήκε καν σε συζήτηση.

Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και ακόμα ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το παρών σε αυτή. Στη συνείδηση όλων έχει 'τελειώσει', όμως αντικαταστάτης δεν έχει βρεθεί. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε είτε θα δώσει κανονικά το παρών ο Γιαννίκης, είτε η ομάδα θα αποφασίσει να πορευτεί εκ των έσω στο αυριανό ματς με έναν εκ των Νίκου Παναγιωτάρα ή Σωκράτη Οφρυδόπουλου να αναλαμβάνουν την τεχνική καθοδήγησή της.

Η ατμόσφαιρα εντός κι εκτός ΑΕΚ μοιάζει με καζάνι που βράζει, υπάρχει σαφής προβληματισμός για το γεγονός ότι το δύσκολο αυριανό ματς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να είναι πολύ απογοητευμένος και για την απόφαση που θα παρθεί, θα πρέπει να συνυπολογιστούν πολλοί παράγοντες. Εντός των επόμενων ωρών, θα γνωρίζουμε.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ