ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Τζαβέλλας, κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας απεκόμισε μία ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά τους οι Τσούμπερ και Αραούχο.

Μάχη με το χρόνο αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Τζαβέλλας προκειμένου να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη, για το κυριακάτικο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten απέναντι στον Ολυμπιακό (21/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24).

Ο διεθνής στόιπερ απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση με την Εθνική Ελλάδας, κόντρα στο Κόσοβο (1-1) το βράδυ της Κυριακής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη (16/11) να δείχνει μία ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και στην προπόνηση της Τετάρτης και ανάλογα και με τη δική του εικόνα θα επανεκτιμηθεί καθημερινά, με το πρόβλημα να είναι πως υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι την Κυριακή.

Ουσιαστικά το αν θα προλάβει να θέσει εαυτόν στη διάθεση των κιτρινόμαυρων για το ματς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Την ίδια ώρα, οι Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο συνέχισαν κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα το δικό τους ατομικό τους πρόγραμμα, αυξάνοντας από την πλευρά τους τις ελπίδες τους για να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ