ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οδεύει προς sold out το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σύμφωνα με ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Η πώληση εισιτηρίων στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς, καθώς έχει εξαντληθεί ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή έχει κλείσει το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ με sold out στις θύρες 33, 35, 1, 3, 5 (με λίγα εισιτήρια στην 5Α), 7, 9, 11, 15 και λίγα εισιτήρια στην 13. Ουσιαστικά μόλις δύο θύρες απομένουν για να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα.

Πλέον η πώληση των εισιτηρίων γίνεται κατά κύριο λόγο στις θύρες 8 και 10, οι οποίες βρίσκονται στο πάνω διάζωμα. Υπενθυμίζεται ότι το όριο προσέλευσης φιλάθλων στο ΟΑΚΑ είναι 40 χιλιάδες, μετά από τα τελευταία μέτρα που επιβλήθηκαν στον αθλητισμό.

Τα εισιτήρια πωλούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΕΚ και από το εκδοτήριο που λειτουργεί στον σταθμό ΗΣΑΠ, Ειρήνη (καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00).

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ