ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Εκατοντάδες φίλαθλοί μας προμηθεύτηκαν εισιτήριο, πρέπει όμως να σεβαστούν την απόφαση της ΔΕΑΒ και να μείνουν μακριά από τη Λαμία"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Εκατοντάδες φίλαθλοί μας προμηθεύτηκαν εισιτήριο, πρέπει όμως να σεβαστούν την απόφαση της ΔΕΑΒ και να μείνουν μακριά από τη Λαμία"
ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, κατόπιν σχετικής απόφασης της ΔΕΑΒ.

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως το παιχνίδι με τη Λαμία, για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μολονότι εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας προμηθεύτηκαν εισιτήριο.

Στην Ένωση τονίζουν ότι "τα τελευταία 24ωρα έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τις εμπλεκόμενες με την διοργάνωση του αγώνα πλευρές, για να αποφευχθεί αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη όμως για λόγους που είναι πέρα των δυνατοτήτων μας, αυτό κατέστη αδύνατο".

Παράλληλα, η ΑΕΚ ζητά από τον κόσμο της να μην ταξιδέψει στη Λαμία και άπαντες να σεβαστούν την απόφαση της ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά:

"Φίλοι της ΑΕΚ

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό από την τελευταία απόφαση της ΔΕΑΒ, η διαδικασία των play offs ξεκινά για εμάς στον εκτός έδρας αγώνα μας με την Λαμία αύριο Κυριακή (10/3) σε γήπεδο χωρίς φιλάθλους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απογοήτευση της γι΄ αυτή την εξέλιξη, όπως και για το γεγονός πως εκατοντάδες φίλαθλοι μας που έχουν προμηθευθεί ήδη εισιτήριο για τον αγώνα, τελικά δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Πρέπει να τονίσουμε πως τα τελευταία 24ωρα έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τις εμπλεκόμενες με την διοργάνωση του αγώνα πλευρές, για να αποφευχθεί αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, για λόγους που είναι πέρα των δυνατοτήτων μας, αυτό κατέστη αδύνατο.

Όλη την εβδομάδα ήμασταν σε επαφή με την ΠΑΕ Λαμία και είχαμε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων μας που ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Εφόσον το γήπεδο ήταν ανοικτό, σε αυτό θα βρίσκονταν αύριο πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, αρκετοί από τους οποίους είχαν ήδη προμηθευθεί ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους όπως προαναφέραμε. Είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα, δεδομένης της παρουσίας φιλάθλων μας.

Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από την Λαμία και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όσοι προμηθεύθηκαν εισιτήριο, να ακολουθήσουν τις οδηγίες της γηπεδούχου ΠΑΕ για την είσπραξη του αντίτιμου μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ευχόμαστε τόσο το δικό μας παιχνίδι, όσο και το ΠΑΟΚ – Άρης να είναι τα τελευταία που θα γίνουν φέτος χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ