ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει τον Αστέρα ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη ελαφρύ μυικό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Εκτίουν την ποινή τους οι Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ.

Ο σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Λιβάι Γκαρσία έγινε αλλαγή στο 56ο λεπτό, με τον Νορντίν Άμραμπατ να περνάει στη θέση του, έχοντας ένα σφίξιμο.

Ο Γκαρσία υπέστη ελαφρύ μυικό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και έτσι θα χάσει το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten.

Εκτός από το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες είναι και οι Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ που εκτίουν ποινή, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες. Στα θετικά νέα, ο Ντάρκο Γέβτιτς επέστρεψε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες της Ένωσης.

Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ