ΑΕΚ

ΑΕΚ: Από τις 5 το πρωί στην ουρά χιλιάδες φίλοι της Ένωσης για την πρώτη ημέρα των διαρκείας

Χαμός από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας
Χαμός από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας 24 MEDIA

Φίλοι της ΑΕΚ έχουν στήσει ατελείωτες ουρές έξω στο χώρο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από τις 5 τα ξημερώματα, άρχισε να σχηματίζεται η πρώτη ουρά έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου σε συγκεκριμένους χώρους ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των καρτών διαρκείας για την Opap Arena.

Είναι μια ιστορική μέρα καθώς η προσέλευση των φίλων της ομάδας, των πρώτων που θα πάρουν θέση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, είναι ομολογουμένως απερίγραπτη.

Υπολογίζεται ότι αυτή την ώρα, υπάρχουν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι πέριξ του ΟΑΚΑ, αριθμός τεράστιος αν κάποιος συνυπολογίζει το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες, τη δυνατότητα να κλείσουν θέση στη νεότευκτη έδρα της ομάδας, έχουν μόνον εκείνοι που είχαν παρουσία σε Β' και Γ' Εθνική καθώς επίσης και την τελευταία τριετία.

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ για να αγοράσουν τα πρώτα διαρκείας στην ΟΠΑΠ Αρένα
Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ για να αγοράσουν τα πρώτα διαρκείας στην ΟΠΑΠ Αρένα 24 MEDIA
Ο κόσμος της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας
Ο κόσμος της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας 24 MEDIA
Χαμός από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας
Χαμός από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα πρώτα διαρκείας 24 MEDIA
Η αίθουσα που εκδίδονται τα διαρκείας της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν
Η αίθουσα που εκδίδονται τα διαρκείας της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν 24 MEDIA

Να θυμίσουμε εδώ πως ακριβώς προβλέπεται η διάθεση των διαρκείας:

Φίλαθλοι Γ’ και Β’ Εθνικής – Φίλαθλοι τελευταίας "3ετίας"

Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι παρακάτω δύο κατηγορίες:

• Κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (2013-14 και 2014-15) – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ

ή/και

• Φίλαθλοι 3ετίας (τα τελευταία 3 έτη στο ΟΑΚΑ - εξαίρεση η χρονιά 2020-21 που λόγω covid ήταν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι), δηλαδή όσοι είχαν αγοράσει τις χρονιές 2018-19, 2019-20 και 2021-22 – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ

Προσοχή: την Τετάρτη 6 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου το Τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό λόγω των συναυλιών (SCORPIONS και IRON MAIDEN αντίστοιχα).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τετάρτη 20 Ιουλίου και την Πέμπτη 21 Ιουλίου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών των προηγούμενων κατηγοριών.

Φίλαθλοι περσινής χρονιάς (2021-22)

Από την Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας (2021-22).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 2 Αυγούστου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών της προηγούμενης κατηγορίας.

Ελεύθερη αγορά

Από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα συνεχιστεί η αγορά όλων των διαθέσιμων-ελεύθερων θέσεων προς οποιοδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας.

ΚΛΕΙΣΤΑ το Σάββατο 13 Αυγούστου και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου διαρκείας. Εάν στους ελέγχους που θα δίνουν διαπιστωθεί οποιαδήποτε διπλο-εγγραφή και αγορά, θα ακυρωθούν αυτόματα τα διαρκείας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ