SUPER LIG

Άδανα Ντεμίρσπορ - Τράμπζονσπορ 3-2: Εντιαγέ και Ονιεκούρου πλήγωσαν τον σκόρερ Μπακασέτα

Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα
Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα PHOTO CREDITS: © 2021 / AP IMAGES

Η Άδανα Ντεμίρσπορ επικράτησε 3-2 της Τράμπζονσπορ για την 6η αγωνιστική της Super Lig. Σκόραρε ο Τάσος Μπακασέτας, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι η Άδανα Ντεμίρσπορ επικράτησε 3-2 της Τράμπζοσνπορ για την 6η αγωνιστική της Super Lig. Ο Τάσος Μπακασέτας, αγωνίστηκε βασικός, σκόραρε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η Ντεμίρσπορ είχε δύο γνώριμους, τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Μπαντού Εντιαγέ, με τον πρώην παίκτη του Άρη να σκοράρει μάλιστα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κέβιν Ροντρίγκες. Ο Τσακίρ εκτινάχθηκε, για να αποκρούσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η Τράμπζονσπορ κέρδισε πέναλτι με τον Γκόμες. Στο 36ο λεπτό ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε δυνατά στο κέντρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 55ο λεπτό η Ντεμίρσπορ με έναν παλιό γνώριμο πήρε ξανά προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα, ο Μπαντού Εντιαγέ πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-1.

Η Τράμπζονσπορ έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 84ο λεπτό. Ο Ουνουβάρ σέρβιρε με τακουνάκι την μπάλα στον Μποζόκ, ο οποίος πλάσαρε εκτός περιοχής για το 2-2. Το ματς ακόμη είχε μέλλον και στο 90+4' ο Ακαϊντίν έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2.

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ: Εζμπίρ, Ροντρίγκε, Ρακίτσκι, Ακαϊντίν, Σβένσον, Σταμπούλι (65' Ινλέρ), Εντιαγέ, Ονιεκούρου, Ακμπάμπα (81' Μπγιάρνασον), Σάρι (64' Ακιντόλα), Μπελχαντά

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Στρίγκερ-Λάρσεν, Μπάρτρα, Ούγκο, Ελμάλι, Μπακασέτας, Γκμπάμιν (46' Χάμσικ), Τρεζεγκέ (81' Ουνουβάρ), Μπόζοκ, Μπάρντι (46' Ομούρ), Γκόμες

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ