ΤΟΥΡΚΙΑ

Τραμπζονσπόρ: Δεν πήρε Μπεργκ - Ελ Αραμπί και πάει για Στάριτζ

Τραμπζονσπόρ: Δεν πήρε Μπεργκ - Ελ Αραμπί και πάει για Στάριτζ

Αφού δεν κατάφερε να κλείσει ούτε τον Μάρκους Μπεργκ ούτε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, η Τραμπζονσπόρ κινείται τώρα για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

Εδώ και καιρό η Τραμπζονσπόρ αναζητά βασικό επιθετικό. Ο Τζανέρ Κουβάλτσιογλου, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, είχε παραδεχτεί στο Sport24.gr ότι η ομάδα του προσπάθησε να πάρει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τελικά υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Είχε παραδεχτεί, επίσης, ότι στόχος ήταν και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κρασνοντάρ. Μέχρι και το όνομα του "πράσινου" Φεντερίκο Μακέντα είχε ακουστεί, αλλά αυτό διαψεύστηκε. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχει πλέον νέο στόχο και αυτός είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο 29χρονος Άγγλος στράικερ έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Προ ημερών τιμωρήθηκε με έξι εβδομάδες αποκλεισμό και πρόστιμο 75.000 λιρών για το γεγονός ότι παραβίασε τους στοιχηματικούς κανονισμούς που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο Στάριτζ είναι 26 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το Champions League.

Στο παρελθόν ο Άγγλος επιθετικός αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Κόβεντρι, Άστον Βίλα και Σίτι, ενώ έπαιξε και στην πρώτη ομάδα των "πολιτών" αλλά και σε Τσέλσι, Μπόλτον και Γουέστ Μπρομ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ