ΙΣΠΑΝΙΑ

Ράγιο - Ρεάλ 1-0: Ζητείται... περεστρόικα

Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks out from the bench before the start of a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks out from the bench before the start of a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Η φετινή Ρεάλ έχασε και στην έδρα της Ράγιο με 1-0. Η ομάδα του Ζιντάν συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αδιάφορη βαθμολογικά στο ματς με την Ράγιο Βαγιεκάνο και το... επιβεβαίωσε με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι γηπεδούχοι την νίκησαν με 1-0 και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

Με αυτή τη νίκη η μικρή ομάδα της Μαδρίτης πήρε "ανάσα" στη μάχη που δίνει για να σώσει την κατηγορία, ωστόσο χρειάζεται ακόμα "άθλους" για να τα καταφέρει μια και απέχει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έξι βαθμούς.

Η "Βασίλισσα" από την άλλη έφτασε τις 10 ήττες στην La Liga, βρίσκεται 18 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και έχασε από την Ράγιο έπειτα από 14 σερί νίκες, εντός και εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Πάκο Χέμεθ.

Επίσης, η Ρεάλ τελευταία φορά που ηττήθηκε από την Ράγιο ήταν το μακρινό 1997, καταλαβαίνετε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι στα καλά της και το καλοκαίρι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα χρειαστεί να κάνει πολλά για να επαναφέρει το σύνολό του στις επιτυχίες, ανάλογες με εκείνων των προηγούμενων ετών.

Στα του ματς, οι Μαδριλένοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά και έδειξαν μεγάλες αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι. Όσον αφορά στο γκολ που δέχθηκαν, αυτό προήλθε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμπάρμπα στο 23', ενώ νωρίτερα ο διαιτητής χρειάστηκε να δει και το VAR για να το υποδείξει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ HIGHLIGHTS

Βαλένθια - Έιμπαρ 0-1

Χιρόνα - Σεβίλλη 1-0

Σοσιεδάδ - Χετάφε 2-1

Βιγιαρεάλ - Ουέσκα 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ