ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 1-0: Εκτός Κυπέλλου και οι μπλαουγκράνα!

Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Μετά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός Copa del Rey και η Μπαρτσελόνα! Οι μπλαουγκράνα γνώρισαν την ήττα (1-0) και τον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές με το γκολ του Ινιάκι Ουίλιαμς στο 90+3'. Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια εκτός τελικού. (VIDEO)

Το Copa del Rey των εκπλήξεων την τρέχουσα σεζόν! Στα ημιτελικά οι Γρανάδα, Μιραντές, Σοθιεδάδ και Μπιλμπάο, σπίτι τους οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!

Οι μπλαουγκράνα γνώρισαν την ήττα (1-0) από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές με γκολ στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου από τον Ινιάκι Ουίλιαμς.

Ο Κίκε Σετιέν έκανε την έκπληξη κι άφησε εκτός αρχικού σχήματος τους Αντουάν Γκριεζμάν και Αρτούρ, δίνοντας φανέλα βασικού στους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ίβαν Ράκιτιτς την ώρα που η αποχώρηση του Κροάτη το καλοκαίρι μοιάζει δεδομένη.

Επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Ουνάι Νούνιεθ απέτρεψε γκολάρα του Άνσου Φάτι. Το ίδιο έγινε και στο 67ο λεπτό. Ο Ντε Γιονγκ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, ωστόσο και πάλι ο Βάσκος αμυντικός βρέθηκε μπροστά του.

Στο 70ό ο Αντουάν Γκριεζμάν αν και βρέθηκε σε καλή θέση μετά την πάσα του Σέρτζι Ρομπέρτο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Καταλανών χάθηκε από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ουνάι Σιμόν. Κι ενώ όλα έδειχναν παράταση, ήλθε ο Ινιάκι Ουίλιαμς στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου να κρίνει τη ματς και την πρόκριση!Ήταν η σέντρα του Ιμπάι και ο Ουίλιαμς μπήκε στην πορεία της μπάλας, την άλλαξε και νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από έξι διαδοχικά χρόνια που η Μπαρτσελόνα δεν φθάνει στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 117 χρόνια ιστορίας του Copa del Rey που η Μπάρτσα αποκλείεται στις καθυστερήσεις.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ