ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ικάρντι στη λίστα του Σιμεόνε

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να θέλει να αντικαταστήσει έναν εκ των Γκριεζμάν - Ντιέγκο Κόστα, με τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS".

Ο Ικάρντι, μετά από το σίριαλ των τελευταίων μηνών με την διοίκηση της Ίντερ, επέστρεψε στην βασική 11άδα. Ο Αργεντινός, μάλιστα, στην πρώτη του εμφάνιση, έπειτα από καιρό, σκόραρε ένα γκολ στην τεσσάρα επί της Τζένοα διχάζοντας τους φίλους των Νερατζούρι.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση του Ικάρντι με την Ίντερ μπορεί να διορθώθηκε, όμως δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και το καλοκαίρι ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από το Τζουζέπε Μεάτσα.

Όπως αναφέρει η " AS", υπάρχει ήδη ο υποψήφιος επόμενος σταθμός της καριέρας του Ικάρντι και αυτός είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος πρόκειται να χάσουν έναν από τους δύο τους κεντρικούς επιθετικούς και θα χρειαστούν αντικαταστάτη σε αυτή την θέση.

Οι φήμες περί μετακίνησης Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα φαίνεται τελικά να μην ευσταθούν, εφόσον η ομάδα της Μαδρίτης διαβεβαιώνει ότι ο Γάλλος θα συνεχίσει. Το ίδιο δεν ισχύει όμως για την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα. Η φτωχή του φυσική κατάσταση και η μέτρια του απόδοση κάνουν τον Σιμεόνε να είναι διατεθειμένος να ακούσει προτάσεις για την μεταγραφή του Ισπανού.

Έτσι, ψηλά στην λίστα του τεχνικού των Ροχιμπλάνκος βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι μαζί με τον επιθετικό της Νάπολι Λορέντζο Ινσίνιε, ώστε να καλυφθεί το κενό που θα υπάρξει στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανατριχιαστικές ύβρεις οπαδών της Ράγιο στον προπονητή της Βαλένθια!
Μπρα ντε φερ Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ για τον Τοργκάν Αζάρ
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ