ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανατριχιαστικές ύβρεις οπαδών της Ράγιο στον προπονητή της Βαλένθια!

Rayo Vallecano's supporters cheer their team during the Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and FC Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rayo Vallecano's supporters cheer their team during the Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and FC Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στο παιχνίδι ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Βαλένθια, οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με σοκαριστικές ύβρεις προς τον προπονητή των Νυχτερίδων, Μαρθελίνο.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στην Βαλένθια. Ωστόσο, το παιχνίδι του "Βαγιέκας" στιγματίστηκε από την χυδαία επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τον φιλοξενούμενο προπονητή, Μαρθελίνο.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο των Νυχτερίδων ευχήθηκαν πράγματα που προκαλούν αηδία προς τον τεχνικό της Βαλένθια, αλλά και την οικογένεια του. "Να πεθάνεις εσύ και η πουτ@@@ η γυναίκα σου, κρίμα που δεν έχεις σκοτωθεί" ήταν μερικά από τα... γαλλικά που ακούστηκαν.

Το θλιβερό περιστατικό, όμως, δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί, αφού η ισπανική διοργανώτρια Αρχή θα πραγματοποιήσει έλεγχο στα βίντεο των γεγονότων, προκειμένου να υπάρξουν και οι ανάλογες τιμωρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπρα ντε φερ Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ για τον Τοργκάν Αζάρ
Κουτίνιο: "Είμαι χαρούμενος, παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ισπανίας"
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ