ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κουτίνιο: "Είμαι χαρούμενος, παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ισπανίας"

Barcelona forward Philippe Coutinho celebrates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Philippe Coutinho celebrates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Φιλίπε Κουτίνιο, δήλωσε ότι είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στους Μπλαουγκράνα, κόντρα σε ό,τι ακούγεται για την αποχώρησή του.

Το μέλλον του μέσου της Μπαρτσελόνα, Φιλίπε Κουτίνιο, είναι θολό στο Κάμπ Νου. Ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί από τους Μπλαουγκράνα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, η τιμή πώλησής του, όπως αυτή παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ, ανεβαίνει μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο, με το ύψος της να φτάνει μέχρι και τα 130.000.000 ευρώ.

Βέβαια, κόντρα σε ό,τι ακούγεται ο Κουτίνιο έκανε δηλώσεις... παραμονής στην αγγλική εφημερίδα " Mirror" ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στην Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League: "Το κεφάλι μου είναι αποκλειστικά στην Μπαρτσελόνα. Το να γυρίσω στην Αγγλία δεν είναι στα πλάνα μου. Είναι η δεύτερη μου σεζόν εδώ. Έχω κερδίσει τίτλους, αλλά πάντα είμαι φιλόδοξος και έχω απαιτήσεις. Έτσι, θέλω περισσότερα. Είμαι χαρούμενος. Ήθελα να παίξω στην Ισπανία και είμαι στην καλύτερη ομάδα της χώρας".

Παράλληλα, σχολίασε το ματς που θα διεξαχθεί στο Όλντ Τράφορντ, ενώ θυμήθηκε και τα παιχνίδια του στο "Θέατρο των Ονείρων" ως παίκτης της Λίβερπουλ: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, έδειξαν τι μπορούν να κάνουν απέναντι στην Παρί. Το να παίζεις στο Όλντ Τράφορντ είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Με την Λίβερπουλ είχα καλά και κακά αποτελέσματα εκεί, δεν σκέφτομαι όμως το παρελθόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Υπέροχο γκολ από τον Μάρκο Μάριν
Σκωτία: Πέταξαν καρύδα μέσα στο γήπεδο!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ