ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβίλλη: "Αρέσει ο Μαυροπάνος"

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, no. 27, is sent off by match referee Graham Scott during the English Premier League soccer match against Leicester City at the King Power Stadium, Leicester, England, Wednesday May 9, 2018. (David Davies/PA via AP)
(David Davies/PA via AP) Μαυροπάνος AP

Ο Ντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στη λίστα της Σεβίλλης σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Χοακίν Καπαρός, διέψευσε το σενάριο στο Sport24.gr.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν έχει καταφέρει εφέτος να καταγράψει συμμετοχή με την Άρσεναλ εξαιτίας του τραυματισμού του. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά αντίστροφα να επανέλθει στη δράση, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ στον ισπανικό Τύπου, η Σεβίλλη εξετάζει την περίπτωσή του "είτε για τώρα είτε για το μέλλον".

Η εφημερίδα Estadio Deportivo, που εδρεύει στη Σεβίλλη, φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός διευθυντής των Σεβιγιάνων, Χοακίν Καπαρός, έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον ύψους 1.94 στόπερ, που έχει φορέσει την Κ21 της Εθνικής Ελλάδας.

Πέρυσι, επί Αρσέν Βενγκέρ, ο Μαυροπάνος κατέγραψε τρεις συμμετοχές στην Premier League. Στους "κανονιέρηδες" υπέγραψε στις 4 Ιανουαρίου 2018, προερχόμενος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο κατέγραψε 20 συμμετοχές στη Super League.

Η Estadio Deportivo, μάλιστα, στην ηλεκτρονική της έκδοση, καλεί τους αναγνώστες της να ψηφίσουν αν θα τους άρεσε η ιδέα της απόκτησης του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

ΚΑΠΑΡΟΣ ΣΤΟ SPORT24.GR: "ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ"

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Χοακίν Καπαρός, ωστόσο, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι ο Μαυροπάνος δεν είναι στη λίστα του. Ενδεχομένως απλά να προτάθηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας ο υψηλόσωμος στόπερ.

David Davies/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ