LA LIGA

Ρεάλ - Οσασούνα 1-0: Δάκρυσε ο Βινίσιους μετά το γκολ του!

Real Madrid's Vinicius Jr. celebrates scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Vinicius Jr. celebrates scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και ξέσπασε με δάκρυα την ώρα που πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του (VIDEO).

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στην Σεβίλλη το βράδυ της Κυριακής ( 1-0 με Μπενζεμά) η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Οσασούνα στο "Μπερναμπέου", όμως συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τη νεοφώτιστη και χρειάστηκε μία υπέροχη έμπνευση του Βινίσιους για να λύσει το γόρδιο δεσμό.

Ήταν το 36ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Κρόος τον τροφοδότησε σε μία προσπάθεια των παικτών του Ζιντάν να βγουν γρήγορα στην κόντρα και να βρουν ανοργάνωτη την άμυνα της Οσασούνα, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εξαπολύει ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί και να γράφει το 1-0.

Όλα τα λεφτά πάντως δεν ήταν το πρώτο γκολ του Βινίσιους στη φετινή La Liga αλλά ο πανηγυρισμός του, με τον σκόρερ της Ρεάλ να ξεσπάει σε λυγμούς, όντας σε συναισθηματική φόρτιση μετά από κάποιες αποδοκιμασίες που ειχε ακούσει λίγο νωρίτερα από μερίδα οπαδών.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ