LA LIGA

La Liga: Η Σοσιεδάδ έπιασε στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Real Sociedad's Martin Odegaard, back, goes to celebrates with teammates Willian Jose and Portu after Wiilian Jose scored the second goal of their during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Martin Odegaard, back, goes to celebrates with teammates Willian Jose and Portu after Wiilian Jose scored the second goal of their during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Με πρωταγωνιστή τον Πόρτου που χτύπησε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, η Σοσιεδάδ έφυγε με το τρίποντο από την Γρανάδα και εκτοξεύτηκε στην κορυφή, ισόβαθμη με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (VIDEO).

Η εντυπωσιακή εκκίνηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη φετινή La Liga συνεχίζεται, με τους Βάσκους να ξεπερνούν το βράδυ της Κυριακής το εμπόδιο της δυνατής Γρανάδα και να φτάνουν στους 22 πόντους, όσους έχουν και τα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 21' ο Πόρτου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Ογιαρθάμπαλ, για να έρθει η ισοφάριση των γηπεδούχων στο 36' από στημενη φάση και συγκεκριμένα μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Βαδίγιο από τα 30 μέτρα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με το 1-1 στα τελευταία λεπτά και ενώ οι περισσότεροι ανέμεναν πως το ματς είχε κλειδώσει στην ισοπαλία, η Σοσιεσάδ χτύπησε και πάλι με δράστη τον Πόρτου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιανουζάι να βγάλει εξαιρετική κάθετη μπαλιά, με τον 27χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Ανδαλουσιανών και να γράφει στο 89' το τελικό 2-1 με υπέροχο πλασέ.

Σημειώνεται πως με αυτή την επιτυχία η Σοσιεδάδ είναι η μοναδική ομάδα, από τις πρώτες οκτώ του βαθμολογικού πίνακα πριν αρχίσει η αγωνιστική, που πήραν τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ είναι εντυπωσιακό επίσης το γεγονός πως δύο πόντοι μόνο χωρίζουν την πρώτη από την έκτη ομάδα της βαθμολογίας!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Εσπανιόλ - Βαλένθια 1-2 (31' πεν. Μαρκ Ρόκα / 69' Παρέχο, 80' Γκόμες)

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 3-1 (61' Καμπάνια, 63' Μπόρχα Μαγιοράλ, 68' Ραντόγια / 38' πεν. Μέσι)

Σεβίλλη - Ατλέτικο 1-1 (28' Βάσκες / 60' Μοράτα)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-0

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα 3-0 (40' Φερνάντεθ, 50' πεν. Ουνάλ, 90' Ραμίρες)

Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο 0-0

Οσασούνα - Αλαβές 4-2 (20' Ρούμπεν Γκαρσία, 26' Αβίλα, 45' πεν. Τόρες, 55' πεν. Βιγιάρ / 27' Λαγκουάρντια, 51' πεν. Πέρεθ)

Θέλτα - Χετάφε 0-1 (37' Κένεντι)

Λεγκανές - Έιμπαρ 1-2 (6' Ελ-Νεσιρί / 17' Τσάρλες, 84' Κίκε)

Γρανάδα - Σοσιεδάδ 1-2 (36' Βαδίγιο / 21' 89' Πόρτου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 3-1: Ναυάγιο σε οκτώ λεπτά για τους "μπλαουγκράνα"
La Liga: Κλώτσησαν την ευκαιρία για κορυφή Σεβίλλη και Ατλέτικο
Ρεάλ - Μπέτις 0-0: Ανούσια βασίλισσα δεν εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" της Λεβάντε
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ