LA LIGA

La Liga: Κλώτσησαν την ευκαιρία για κορυφή Σεβίλλη και Ατλέτικο

Atletico Madrid's Mario Hermoso reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Bayer Leverkusen at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Mario Hermoso reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Bayer Leverkusen at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Σεβίλλη και η Ατλέτικο δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο της Λεβάντε με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έμειναν ισόπαλες 1-1 στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν κι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους μπλαουγκράνα και να βρεθούν στην κορυφή.

Η Λεβάντε νίκησε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο Σιουτάτ και έδωσε την ευκαιρία σε Σεβίλλη ή Ατλέτικο να περάσουν την κορυφή σε περίπτωση που έπαιρναν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ροχιμπλάνκος της Ανδαλουσίας και της Μαδρίτης κλώτσησαν όμως την ευκαιρία. Έμειναν στο 1-1 και δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν τους μπλαουγκράνα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν στο 28ο λεπτό ο Φραν Βάσκες νίκησε τον Γιαν Όμπλακ με κεφαλιά από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Εβέρ Μπανέγα.

Η Ατλέτι, ωστόσο, βρήκε το δρόμο για την ισοφάριση όταν ο Σαντιάγκο Άριας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Άλβαρο Μοράτα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τόμας Βάτσλικ. Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη.

Στο 71ο λεπτό ο Κόκε ανατράπηκε εντός περιοχής - ο διαιτητής το υπέδειξε με τη χρήση VAR - ο Ντιέγκο Κόστα ανέλαβε την εκτέλεση και ο Τσέχος γκολκίπερ τον νίκησε.





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Εσπανιόλ - Βαλένθια 1-2 (31' πεν. Μαρκ Ρόκα / 69' Παρέχο, 80' Γκόμες)

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 3-1 (61' Καμπάνια, 63' Μπόρχα Μαγιοράλ, 68' Ραντόγια / 38' πεν. Μέσι)

Σεβίλλη - Ατλέτικο 1-1 (28' Βάκσκες / 60' Μοράτα)

Ρεάλ - Μπέτις (22:00)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα (13:00)

Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (15:00)

Οσασούνα - Αλαβές (17:00)

Θέλτα - Χετάφε (19:30)

Λεγανές - Έιμπαρ (19:30)

Γρανάδα - Σοθιεδάδ (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ