ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Μπέτις 0-0: Ανούσια βασίλισσα δεν εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" της Λεβάντε

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε ουσία στο παιχνίδι της απέναντι στην Μπέτις στο Μπερναμπέου. Η "βασίλισσα" έμεινε στο 0-0 με τους Ανδαλουσιάνους και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάρτσα, ούτε το "Χ" της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άσχημο βράδυ για την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά σκόνταψαν στο εμπόδιο της Μπέτις και του εξαιρετικού τερματοφύλακά της, Ρόμπλες.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και η κορυφή της La Liga μοιράζεται μεταξύ Μαδρίτης και Καταλονίας, αφού Ρεάλ και Μπάρτσα έχουν από 22 βαθμούς. Η Μπέτις, πάντως, είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που για τρία σερί ματς δεν δέχεται γκολ από την Ρεάλ.

Η Ρεάλ, λοιπόν, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και βρήκε γκολ με τον Εντέν Αζάρ. Ωστόσο, ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το τέρμα του Βέλγου στο 8ο λεπτό. Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι είχαν μία ανούσια υπεροχή στο παιχνίδι ως προς την κατοχή, αλλά ευκαιρίες μεγάλες δεν κατάφεραν να κάνουν έως το τέλος του αγώνα.

Εκεί, οι παίκτες του Ζιντάν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το ματς, αλλά ο Βινίσιους και στην επόμενη φάση οι Γιόβιτς και Βαράν δεν βρήκαν δίχτυα από θέσεις για γκολ. Όσον αφορά στην Μπέτις, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά την αντεπίθεση και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την Ρεάλ με δύο καλά σουτ του Φεκίρ. Το πρώτο στο α' μέρος πέρασε άουτ, και το δεύτερο στο 82' το έβγαλε σε κόρνερ ο Κουρτουά.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ