LA LIGA

Η Ατλέτικο ειρωνεύτηκε το πέναλτι της Ρεάλ με αναφορά για τα Όσκαρ!

Real Madrid's Benzema (9) celebrates with Casemiro after scoring during a Spanish La Liga soccer match against RCD Espanyol at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Real Madrid's Benzema (9) celebrates with Casemiro after scoring during a Spanish La Liga soccer match against RCD Espanyol at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ με αντίπαλο την Λεβάντε έφερε... τρολάρισμα από την Ατλέτικο με παραπομπή στη βραδιά των Όσκαρ, με τον Καρβαχάλ να απαντά άμεσα στους "ροχιμπλάνκος"!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνάντησε κάτι παραπάνω από σθεναρή αντίσταση από την Λεβάντε πριν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης το βράδυ της Κυριακής (2-1) ωστόσο για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε ένα πέναλτι λίγο πριν το φινάλε (το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπέιλ στο 78') που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Τα τηλεοπτικά ριπλέι έδειξαν πως περισσότερο κερδίζει το πέναλτι ο Καζεμίρο παρά το κάνει ο Ντουκουρέ στην επίμαχη φάση, με την Ατλέτικο, που είδε τη διαφορά της από την 3η Ρεάλ να μειώνεται στους δύο βαθμούς, να προβαίνει σε ειρωνικό σχόλιο με αναφορά στα Όσκαρ!

"Η βραδιά των Όσκαρ άρχισε με μεγαλειώδες τρόπο. Μία ταινία; Η ατελείωτη ιστορία. Εσείς φίλοι της Ατλέτικο, ποια επιλέγετε;", ανέφεραν σε δηκτικό τους σχόλιο οι "ροχιμπλάνκος" με την απάντηση να έρχεται πάντως από παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, από τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: "Προτείνω την "Καρδιά του 10ου" ή το "11ο". Τα έχω σε DVD".

Η Ατλέτικο ειρωνεύτηκε το πέναλτι της Ρεάλ με αναφορά για τα Όσκαρ!

Η αναφορά του φυσικά ήταν στην πρόσφατη κατάκτηση του 10ου και του 11ου Champions League, όπου η Ρεάλ νίκησε στον τελικό την Ατλέτικο Μαδρίτης, το 2014 στην Λισσαβώνα και το 2016 στο Μιλάνο!

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέναλτι φάντασμα για τη Ρεάλ με τον διαιτητή να μη συμβουλεύεται το VAR
Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Απόδραση με δύο πέναλτι για τους "μερένγκες"
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ