ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τρεις αποβολές σε 7 λεπτά και εισβολή οπαδών στο Σετούμπαλ - Μποαβίστα!

Τρεις αποβολές σε 7 λεπτά και εισβολή οπαδών στο Σετούμπαλ - Μποαβίστα!

Η Μποαβίστα νίκησε 3-0 την Σετούμπαλ, αλλά την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής, που απέβαλλε τρεις παίκτες των γηπεδούχων από το 67' έως το 74' (VIDEO)!

Η πρώτη αποβολή (του Σεμέδο) ήταν απλά η αρχή στο 67' του αγώνα Σετούμπαλ - Μποαβίστα για την 32η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος . Αυτό που ακολούθησε μάλλον δεν το περίμενε κανείς. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Ζεκίνια. Και στο 74' τον Κάντιζ. Μέσα σε επτά λεπτά οι γηπεδούχοι είδαν τρεις παίκτες τους να αποβάλλονται και η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί!

Οπαδοί των γηπεδούχων επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο και κάποιοι εξ αυτών κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, πριν τους σταματήσουν οι άνδρες της ασφάλειας. Αυτό είχε συνέπεια ο αγώνας να διακοπεί για αρκετή ώρα και να υπάρξουν καθυστερήσεις 15 λεπτών! Είχε επίσης ως συνέπεια η Μποαβίστα να βάλει άλλα δύο γκολ μετά το 90' και να πάρει τη νίκη με 0-3 απέναντι στους οκτώ παίκτες που είχαν απομείνει στο γήπεδο για την Σετούμπαλ...

Δείτε τη στιγμή που οι οπαδοί των γηπεδούχων επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ