ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αποχώρησε συγκινημένος εν μέσω standing ovation ο Σάμαρης

Αποχώρησε συγκινημένος εν μέσω standing ovation ο Σάμαρης

Ο Αντρέας Σάμαρης έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό του αγώνα με την Σάντα Κλάρα όπου πήρε το πρωτάθλημα η Μπενφίκα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατευθυνόμενος στον πάγκο της ομάδας του (VIDEO).

Το τελευταίο ματς της φετινής σεζόν στην Primeira Liga ήταν ιδιαίτερο για τον Αντρέα Σάμαρη, με την Μπενφίκα να νικάει 4-1 της Κλάρα στο "Λουζ" και τον ίδιο να πανηγυρίζει το τέταρτο πρωτάθλημα στην καριέρα του στην πενταετία που αγωνίζεται με τη φανέλα των "αετών".

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ως το 2023 χάρη και στην πίεση του κόσμου (είχε καθοριστική συμμετοχή στον τίτλο παίζοντας στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος) έπαιξε το ρόλο του ώστε να μην κρύψει τη συγκίνησή του λίγο πριν το φινάλε.

Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό που έγινε αλλαγή από τον Τααράμπτ, με τον πρώην μέσο των Πανιωνίου και Ολυμπιακού, να αποχωρεί με ένα γήπεδο ολόκληρο να τον χειροκροτεί και εκείνον να ανταποδίδει με τη συγκινησιακή φόρτιση ζωγραφισμένη στο προσωπό του.

Σημειώνεται πως ο Σάμαρης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Πορτογαλία έχοντας παρει μέρος σε 19 ματς πρωταθλήματος, ήτοι 1.422 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ