ΙΤΑΛΙΑ

Τζούριτς: "Ψέματα από Μπαλοτέλι, κανένα ρατσιστικό σύνθημα εις βάρος του"

Τζούριτς: "Ψέματα από Μπαλοτέλι, κανένα ρατσιστικό σύνθημα εις βάρος του"

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα του Μάριο Μπαλοτέλι λόγω ρατσιστικών συνθημάτων εις βάρος του από την εξέδρα, ο τεχνικός της Βερόνα υποστήριξε πως δεν έγινε κάτι που να δικαιολογεί τη στάση του Ιταλού φορ.

Το Βερόνα - Μπρέσια για την 10η αγωνιστική της Serie A τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέματα από τα απογευματινά ματς της Κυριακής (3/11) και αιτία δεν ήταν άλλη από την έντονη αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι απέναντι σε ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του, με τον Ιταλό επιθετικό να κλωτσάει τη μπάλα στην εξέδρα και να κάνει κίνηση να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Τελικά, με την παρέμβαση συμπαικτών, αντιπάλων αλλά και του διαιτητή που μίλησε μαζί του, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, και το φινάλε βρήκε την Βερόνα να επικρατεί με 2-1 παρά το εκπληκτικό γκολ του "Super Mario" για λογαριασμό της Μπρέσια στο 85ο λεπτό.

Το γεγονός πάντως που ξένισε λίγο μετά το φινάλε ήταν η τοποθέτηση του Ίβαν Τζούριτς, με τον τεχνικό των Βερονέζων να παραδέχεται μεν πως υπήρχαν συνθήματα αλλά να είναι κατηγορηματικός ότι δεν είχαν ρατσιστικά χροιά και ότι ουσιαστικά είχε άδικο ο Μπαλοτέλι με την οργισμένη αντίδρασή του.

"Δεν φοβάμαι να πω ότι δεν έγινε κάτι. Πολλά σφυρίγματα και γιουχαΐσματα αλλά όχι ρατσιστικά τραγούδια. Δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Εγώ είμαι Κροάτης και με φωνάζουν "τσιγγάνος για τα σκ@@@" γιατί δυστυχώς αυτή είναι η τάση στην Ιταλία. Όμως σήμερα δεν υπήρχε κάτι.

Γιατί αντέδρασε έτσι ο Μπαλοτέλι; Ρωτήστε τον γιατί. Όταν υπάρχουν συνθήματα και εμένα μου προκαλούν αηδία, δεν έχω πρόβλημα να το πω.

Ακόμα και αν προέρχονται από τους οπαδούς της δικής μου ομάδας, με αηδιάζουν. Μην λέμε όμως ότι έγινε κάτι γιατί είναι ψέμα. Να μην λέμε μαλ@@@@@", είπε ο τεχνικός της Βερόνα αναφορικά με τη φραστική επίθεση στον Μπαλοτέλι και τη δυναμική αντίδραση του 29χρονου Ιταλού επιθετικού της Μπρέσια.

Σε αντίθεση πάντως με τον Τζούριτς, ο Μίνο Ραϊόλα έσπευσε να υπερασπιστεί άμεσα τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού να προχωράει στην εξής ανάρτηση στο Twitter: "Είμαστε με τον Μάριο. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού. Αδαείς ρατσιστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαλοτέλι: Πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα των ρατσιστών και πήγε να φύγει από το γήπεδο
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ