ΙΤΑΛΙΑ

Τορίνο - Ίντερ 0-3: Λουκάκου και Μαρτίνες την οδηγούν

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates with teammate Inter Milan's Romelu Lukaku after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates with teammate Inter Milan's Romelu Lukaku after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Με πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Μαρτίνες η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 επί της Τορίνο και παρέμεινε στο κυνήγι της Γιουβέντους.

Την έβδομη εκτός έδρας νίκη της σε οκτώ ματς πανηγύρισε η Ίντερ. Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 επί της Τορίνο και παρέμεινε στο κυνήγι της Γιουβέντους η οποία νωρίτερα επιβλήθηκε με 3-1 επί της Αταλάντα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Ίντερ ήταν οι Λουκάκου και Μαρτίνες.

Το επιθετικό δίδυμο των νερατζούρι πέτυχε δύο γκολ και οδηγούν την ομάδα τους. Η Ίντερ έχει πετύχει συνολικά 18 γκολ εκτός έδρας από τα οποία τα 13 προέρχονται από αυτούς τους δύο. Ο Λουκάκου έφτασε τα οκτώ εκτός έδρας τέρματα και συνολικά τα δέκα στη Serie A, ενώ ο Μαρτίνες έχει σκοράρει τέσσερις φορές μακριά από το Μιλάνο.

Στα του αγώνα η Ίντερ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή. Μόλις στο 12' ο Μαρτίνες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν με τραυματισμό τον Μπελότι, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 32' μετα από γέμισμα ο Ντε Φράι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν.

Η Τορίνο προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και θα το είχε κάνει αν δεν υπήρχε ο Χαντάνοβιτς. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ντε Σιλβέστρι έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής με τον τερματοφύλακα της Ίντερ να κρατά το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουκάκου ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Βέλγος επιθετικός στο 55' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και κλείδωσε το τρίποντο για την Ίντερ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Αταλάντα - Γιουβέντους 1-3 (56' Γκόζενς / 74' 82 Ιγκουαΐν, 90+2' Ντιμπάλα)

Μίλαν - Νάπολι 1-1 (29' Μποναβεντούρα / 24' Λοσάνο)

Τορίνο - Ίντερ 0-3 (12'Μαρτίνες, 32' Ντε Φράι,55'Λουκάκου)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Μπολόνια - Πάρμα (13:30)

Ρόμα - Μπρέσια (16:00)

Βερόνα - Φιορεντίνα

Σασουόλο - Λάτσιο

Σαμπντόρια - Ουντινέζε (19:00)

Λέτσε - Κάλιαρι (21:45)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

ΣΠΑΛ - Τζένοα (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ