ΙΤΑΛΙΑ

Ιμόμπιλε: "Στείλαμε μήνυμα σε Γιουβέντους, Ίντερ και σε όσους μας ξέγραψαν"

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's opening goal on a penalty kick during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca)
Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's opening goal on a penalty kick during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανατροπή της Λάτσιο με την Φιορεντίνα που την έφερε στο -4 από την κορυφή και την αφιέρωσε σε όσους αμφισβήτησαν την ομάδα του.

Η ήττα από την Αταλάντα (3-2) μεσοβδόμαδα είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες της Λάτσιο να ακούσουν πολλά αρνητικά σχόλια, με τη διαφορά από την Γιουβέντους να ανοίγει στους τέσσερις πόντους, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να μην "αντέχει" όμως και να δίνει απάντηση στους αμφισβητίες.

Αυτό το έκανε μετα από την ανατροπή του Σαββάτου κόντρα στην Φιορεντίνα (2-1) που είχε φαρδιά πλατια την υπογραφή τη δική του (έφτασε τα 28 γκολ στη φετινή Serie A) και του Λουίς Αλμπέρτο, με τον αρχικανονιέρη του πρωταθλήματος να υποστηρίζει πως οι αετοί συσπειρώθηκαν μετά από τις κριτικές που δέχτηκαν.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, για μία ακομα φορα δείξαμε το σπουδαίο πνεύμα που διακατέχει αυτή την ομάδα.

Κάποιοι ξεχνούν πως δεν παίζαμε για τρεις μήνες. Είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοσή μας παρότι δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο.

Lazio's Luis Alberto, right, celebrates with his teammates Sergej Milinkovic-Savic,Adam Marusic and Ciro Immobile, on top, after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca)
Lazio's Luis Alberto, right, celebrates with his teammates Sergej Milinkovic-Savic,Adam Marusic and Ciro Immobile, on top, after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή ήταν δύσκολο απέναντι στην Αταλάντα, αλλα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχισουμε αυτή τη φανταστική σεζόν" , τονισε ο 30χρονος στραικερ, και πρόσθεσε με νόημα:

"Απογοητευτήκαμε με αυτό που έγινε στο Μπέργκαμο αλλά με την Φιορεντίνα κάναμε ένα εξαιρετικό ματς. Περισσότερο από μήνυμα προς την Γιουβέντους και την Ίντερ, η νίκη αυτή ήταν ένα μήνυμα προς όλους όσοι μας ξέγραψαν".

Σημειώνεται πως με το εύστοχο χτύπημα πέναντι απέναντι στην Φιορεντίνα, ο Ιμόμπιλε μετράει πλέον 127 γκολ συνολικά στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, όσα έχει και ο Αντρέι Σεβτσένσκο, ενώ υπολείπεται 8 τερμάτων για να φτάσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που έχει το ρεκόρ τερματων σε μία σεζόν στην Serie A (36 με τη φανέλα της Νάπολι το 2015-2016).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λάτσιο - Φιορεντίνα 2-1: Ζωντανή στο κυνήγι της Γιουβέντους
Serie A: Σούπερ ανατροπή για Αταλάντα κόντρα στην Λάτσιο
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ