ΙΤΑΛΙΑ

Η Φλωρεντία οργάνωσε τα γενέθλια του Μπατιστούτα!

Fiorentina's Gabriel Batistuta of Argentina, left, and Udinese's Andrea Sottil in action during Italian Serie A top league soccer match Fiorentina vs Udinese, in Florence, Sunday, February 13, 2000. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Gabriel Batistuta of Argentina, left, and Udinese's Andrea Sottil in action during Italian Serie A top league soccer match Fiorentina vs Udinese, in Florence, Sunday, February 13, 2000. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) ASSOCIATED PRESS

Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα γιόρτασε τα 50στα γενέθλια του και η Φλωρεντία οργάνωσε μεγαλειώδη εκδήλωση προς τιμήν του. (VIDEO)

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Φιορεντίνα, μετρώντας 269 συμμετοχές και 168 γκολ. Ο Μπατιγκόλ, έκλεισε πριν λίγους μήνες τα 50στα γενέθλια του και το καλύτερο πάρτι για να τα γιορτάσει, διοργανώθηκε από την πόλη των "βιόλα".

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Φλωρεντίας αποφάσισε να στήσει μια εκδήλωση προς τιμήν του Μπατιστούτα, ώστε να βρεθεί μαζί με όλο το κόσμο που τόσο πολύ τον αγάπησε.

Ο Αργεντινός συγκινημένος από τους χιλιάδες που βρέθηκαν στο κέντρο της Φλωρεντίας για να γιορτάσουν μαζί του, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το εξής μήνυμα: "Ευχαριστώ πολύ, είμαι ευτυχισμένος, ήταν αξέχαστα γενέθλια με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς της Φιορεντίνα. Σας αγαπώ πολύ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ιταλία: Η Καμόρα υπεύθυνη για την πειρατεία αθλητικών μεταδόσεων!
Έκρηξη οργής από τον πρόεδρο της Ρόμα: "Βγάλτε έξω τις μπάλες σας"!
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ