ΡΟΜΑ

Έκρηξη οργής από τον πρόεδρο της Ρόμα: "Βγάλτε έξω τις μπάλες σας"!

AS Roma president James Pallotta plays with a ball prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AS Roma president James Pallotta plays with a ball prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο διασυρμός από την Νάπολι έφερε έντονη αντίδραση στο εσωτερικό της Ρόμα, με τον πρόεδρο Τζειμς Παλότα να στέλνει αυστηρό μήνυμα στους παίκτες. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο αγώνας με την Νάπολι στο "Ολίμπικο" για την 29η αγωνιστική της Serie A εξελίχτηκε σε εφιάλτης για την Ρόμα καθώς υπέστη βαριά ήττα με 4-1 και υποχώρησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας και άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Ήταν μάλιστα τόσο άσχημη η εικόνα των "τζαλορόσι", ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δέχτηκαν τρία γκολ χωρίς να πετύχουν κανέναν, ώστε να φτάσει στο σημείο να πάρει επίσημα θέση στο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter ο πρόεδρος Τζέιμς Παλότα.

Με ένα μήνυμα μάλιστα υπέρ του δέον αυστηρό απέναντι στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας της σεζόν αλλά και της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

"Όλοι ξέρουν τι πήγε στραβά φέτος και αυτό οφείλουμε να το αλλάξουμε. Όμως ο χρόνος των δικαιολογιών τελείωσε. Το ματς με την SPAL (σ.σ. ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας η Ρόμα την περασμένη αγωνιστική) είναι μή αποδεκτό, το σημερινό με την Νάπολι ήταν ακόμα χειρότερο.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παλέψουν και να δείξουν ότι έχουν μπάλες. Ουδείς έχει άλλοθι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παλότα.

Το πόσο άσχημο είναι πάντως το κλίμα στην Ρόμα μπορεί να το αντιληφθεί πάντως κανείς και από τις δηλώσεις που έκαναν στο φινάλε του αγώνα με την Νάπολι τόσο ο Κλάουντιο Ρανιέρι όσο και ο Κώστας Μανωλάς.

"Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα αλλά οι άλλοι τρέχουν περισσότερο. Έτσι είναι δύσκολο να δουλέψουμε...", είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Ρωμαίων, με τον διεθνή στόπερ να υπογραμμίζει:

"Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο ήταν η έλλειψη αντίδρασης στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας βοηθούν οι πάρα πολλοί τραυματισμοί. Θα πρέπει πάση θυσία να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη".

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ